Features Overview

Strømper

Uld Strømper   Vi har uldstrømper i kæmmet uld og merino uld til gode priser. Uldmaterialerne er i en kvalitet, så du er sikker på, at strømperne ikke kradser. Uld er god til at temperaturregulere, så derfor anbefaler vi uld hele året. Tynde kvaliteter til sommer og tykke kvaliteter til vinter. Derfor er uldstrømper ideelle hele året.  

Uld Strømper

Vi har uldstrømper i kæmmet uld og merino uld til gode priser. Uldmaterialerne er i en kvalitet, så du er sikker på, at strømperne ikke kradser. Uld er god til at temperaturregulere, så derfor anbefaler vi uld hele året. Tynde kvaliteter til sommer og tykke kvaliteter til vinter. Derfor er uldstrømper ideelle hele året.  

Bomulds Strømper   De rene bomuldsmaterialer tilsikrer desuden en meget allergivenlig strømpe, der giver færrer gener, hvis kunden har irritation ved direkte kontakt med kunstfibre. Personer med allergiproblemer anbefales lyse farver, der føres i begge "pure cotton" modeller.

Bomulds Strømper

De rene bomuldsmaterialer tilsikrer desuden en meget allergivenlig strømpe, der giver færrer gener, hvis kunden har irritation ved direkte kontakt med kunstfibre. Personer med allergiproblemer anbefales lyse farver, der føres i begge "pure cotton" modeller.

Bambus Strømper    Bambustekstilfibre har et flot skær og en naturlig rund overflade, som bevirker at sokkerne føles bløde og rare mod huden. Selve sømmen ved tåen af vores bambussokker er håndsyet og kan næsten ikke ses eller mærkes, hvilket bevirker, at sømmen ikke irriterer eller mærkes ved brug. Desuden er vores strømper meget farveægte.

Bambus Strømper

Bambustekstilfibre har et flot skær og en naturlig rund overflade, som bevirker at sokkerne føles bløde og rare mod huden. Selve sømmen ved tåen af vores bambussokker er håndsyet og kan næsten ikke ses eller mærkes, hvilket bevirker, at sømmen ikke irriterer eller mærkes ved brug. Desuden er vores strømper meget farveægte.

Arbejds Strømper   Arbejdsstrømper i lækker og slidstærk kvalitet. Vi har et stort udvalg af strømper. Alt fra sommerstrømper til varme sokker af super kvalitet. Stort udvalg i modeller, farver og mærker! 

Arbejds Strømper

Arbejdsstrømper i lækker og slidstærk kvalitet. Vi har et stort udvalg af strømper. Alt fra sommerstrømper til varme sokker af super kvalitet. Stort udvalg i modeller, farver og mærker!